Weboldallal kapcsolatos visszajelzés (hibajelentés, link módosítási kérelem küldése):

Étterem Villány

Link mentése  |   Weboldal értékelése  |   Weboldal ajánlása  |   Link részletei  |   Nyomtatás
Azonosító: 721
Megnevezés: Étterem Villány
Leírás: Parasztos ízelítő, ropogósra sült csülök, betyáros sertésborda, zengővárkonyi tekercs, vagy a bor csókja. Ez csak néhány a Hétfogás Fogadó (borozó, panzió és étterem Villány szívében) étterem részének étlapjáról, melyben szeretettel várunk minden, a villányi borokat szerető borbarátot. Amennyiben Ön ellátogat Magyarország mediterrán éghajlatú borvidékére, a Villányi borvidékre, és a borkóstolás mellett kedve támad egy jót étkezni is, kösse össze a kellemeset a hasznossal: válasszon olyan éttermet, melynek ételei hűen mutatják be a Villányi borvidékre jellemző gasztronómiai hagyományokat. A Hétfogás Fogadó étterme pontosan ilyen: a barátságos kiszolgálás mellett házias magyaros ízekkel, továbbá egy igazán széles villányi bor- és pálinkakínálattal várjuk vendégeinket. Látogasson el Villányba és térjen be a Hétfogás Fogadó éttermébe! Várjuk Önt sok szeretettel és bőséges tál ételekkel az ódon villányi pincesor szívében, a Baross Gábor utcában!
Kategória:
Neved:
Email címed:
Bejelentés oka:
Megjegyzés:
Kérlek írd be az eredményt:
7 + 5 =
Visszajelzés elküldése:
FONTOS! OLVASD EL!
Itt az adott weboldallal kapcsolatosan tudsz a katalógus szerkesztőjének üzenni.
A katalógusban szereplő weboldalakkal nem állunk közvetlen kapcsolatban, ezért az adott oldalakkal kapcsolatos konkrét kérdéseid ne itt tedd fel, mert ez az űrlap nem azt a célt szolgálja, ezért nem áll módunkban és nem is tudunk ilyen jellegű kérdésekre válaszolni!

Lehetőséged van:
- Linkmódosítás kérésére
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem elérhető
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem megfelelő kategóriában van
- A weboldal bemutatkozó leírásának módosítására.

Kérünk, linkváltoztatási kérésnél minden adatot közölj!
Vedd figyelembe, hogy a beérkezett linkmódosítási kérelmek számától függően, a módosítások végrehajtása hosszabb időt is igénybe vehet.