Éttermek Budapesten > Étterem Budapest XI. kerület > Étterem - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Éttermek Budapesten > Étterem Budapest XI. kerület > 7 weboldal. Kategória leírása: Budapesti éttermek, a XI. kerületben. Étterem Budapest 11. kerület.

etterem.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Búsuló Juhász Étterem
http://www.busulojuhasz.hu/

Éttermünk és teraszunk egyedülálló különlegessége, hogy vendégeink - miközben ételeiket - italaikat fogyasztják - a főváros megkapó panorámájában gyönyörködhetnek.

Búsuló Juhász Étterem
Jardinette étterem
http://jardinette.hu/

A Jardinette több mint 100 éves elődje, a Szürke Csacsi hagyományát megőrizve télen-nyáron kertvendéglőként várja vendégeit.

Jardinette étterem
Az A38 Hajó étterme
http://www.a38.hu/

Ha asztalt kíván foglalni éttermünkben, kérjük, hívja a 06-1-464-3946-os telefonszámot.

Az A38 Hajó étterme
Bowling Club
http://www.bowlingclub.hu/

Bowling Club - Mammut 2., Pólus, Budafoki út.

Bowling Club
Esküvői helyszín - Jardinette
http://www.eskuvoirendezvenyhelyszin.hu/

Egy esküvői rendezvény sikeres leszervezése nagyon sok apró tényezőtől függ, melyben a helyszín kiválasztása az egyik leginkább meghatározó és legnehezebb feladat. Az ideális esküvői helyszín megtalálása nagyon időigényes feladat, ezért sokan már egy évvel a kitűzött időpont előtt elkezdik a keresgélést. A Jardinette az elmúlt években egyre népszerűbb esküvői helyszín a jól kialakított étterem és kertvendéglő részének köszönhetően, így számtalan esküvőnek ad otthont a fák árnyékában vagy ízléses épületében.

Esküvői helyszín - Jardinette
Hangulatos étterem a Dél-Buda szívében
http://www.figurans.hu

Új építésű, különleges belső enteriőrrel rendelkező éttermünk 56 fő befogadására alkalmas. Kellemes és árnyékos kerthelyiségünk jó idő esetén 44 főt tud fogadni. Minden munkanapon kedvezményes áru, több fogásos és választékos menüvel várjuk a betérőket. Étlapunk szűk, de mindenki ízlését kielégítheti. Megtalálhatóak rajta a hagyományos magyar és nemzetközi fogások. Friss csapolt sörünk az eredeti "Prazdroj" Pilsner Urquelle. Boraink a jellegzetes magyar borvidékeket öleli át.

Hangulatos étterem a Dél-Buda szívében
Mermel Étterem és Rendezvényterem - Esküvők lebonyolítása
http://mermel.hu/

A Mermel Étterem és Rendezvényterem tevékenységét tekintve egy vendéglátásra, valamint rendezvényhelyszín biztosítására specializálódott vállalkozás. Éttermünket, valamint rendezvénytermünket Budapesten a 11. kerületben találhatja, ami már számos esküvőnek, céges rendezvénynek, illetve más típusú rendezvényeknek szolgált helyszínéül. Áraink igen barátságosak és abban az esetben is vállaljuk menük összeállítását, ha nem nálunk kerül megrendezésre az esemény. Amennyiben ellátogat weboldalunkra, ott minden szükséges információt megtalál a szolgáltatásainkra vonatkozólag. A szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseit illetően állunk az Önök szíves rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén.

Mermel Étterem és Rendezvényterem - Esküvők lebonyolítása
Hirdetések
Oldal leírása
etterem.wyw.hu: WYW étterem katalógus. Étterem Budapest és megye szerint. Hotel, panzió, vendéglő, csárda, fogadó kereső.
Gyűjteményünkben 428 válogatott étterem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 428 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 52950